Відгуки

Олександр Двоєконко (Росія, Саратов):

Організація на досить високому рівні. Мовні заняття – люкс! Чим більше спілкування на заняттях – тим краще. Дуже цікаві заняття з етнографії, особливо сподобалось те, що могли щось зробити своїми руками.

Лука Чижевський (Польща, Люблин):

Весь едукаційний процес проходив із врахуванням потреб студентів. Книжки дуже гарні, повинні бути доступні у всьому світі. В екскурсіях дуже сподобалась мені добра підготовка Богдана, котрий не тільки показував місця, а також цікаво розповідав про їхню історію та події, пов’язані зі Львовом.

Ганна Качук (Польща):

Думаю, що це добра ідея, щоб оглядати українські фільми. Наша мова тоді стає гарніша.

Олександра Климчук (Росія, Воронеж):

Сподобалось те, що було багато обговорення, розмовної мови. Побільше б граматичних вправ. Цікаво було ознайомитись з суржиком, сленгом, гуцульською лексикою.

Денис Панченко (Росія, Москва):

Все було добре. Наш викладач Олег усе робив гарно. Було багато потрібної інформації. Заняття з етнографії – Олечка просто супер, ляльку-мотанку я запам’ятаю назавжди!!!

Софія Френк’єль (Франція, Париж):

Цікаві матеріали, дають сучасну картину України. Хотілось би ще порівнювати різні області України (що спільне, що їх відрізняє).

Марія Шуляк (Росія, Саратов):

Заняття з Оксаною мені дуже сподобалися, у неї чудова манера викладання. Я відчуваю прогрес у моєму вмінні розуміти і говорити українською. Інші викладачі також мені дуже сподобались.