Відгуки

Ксенія Дрозд (Мінськ, Білорусь)

Я очікувала від літньої школи дружньої атмосфери, приємного спілкування, нових друзів – всі ці очікування справдилися. Крім того, літня школа допомогла мені відчувати себе впевненіше на вступних випробуваннях у Львівську національну академію мистецтв, які відбулися через тиждень після початку навчання. Тепер я студентка ЛНАУМу! Дякую за можливість брати участь у Літній школі, бо завдяки цьому проекту моє життя змінилося на краще.

Мартіна Одеґналова (Бланско, Чехія)

Мені дуже сподобалося, що кожного дня була якась екскурсія або майстер-клас. Я дізналася багато нових речей. Заняття з української мови були дуже корисними для мене: була граматика, спілкування і багато цікавої інформації. Мені сподобалися також додаткові матеріали, наприклад тексти пісень.

Катажина Рещинська (Варшава, Польща)

Хотілося б більше матеріалів з художньої літератури, над якими можна працювати. Дуже гарною ідеєю були зустрічі з українськими художниками та майстер-класи, мені також подобалося, що кожного дня ми вивчали іншу українську пісню.

Іва Деянович (Загреб, Хорватія)

У мене були високі очікування і вони здійснилися. Мені найбільше сподобалися екскурсії, ставлення професорів – усі були дуже відкриті і готові допомогти, що для мене найважливіше.

Софія Мазіна (Мурманськ, Росія)

Продовжуйте свій розвиток і ніколи не зупиняйтеся. Дуже вдячна за вашу роботу і основну ідею.

сестра Сесілія Геуко (Пітанга, Бразилія)

Я багато очікувала від школи, тому що мені дуже потрібно вивчити українську мову. Я багато нового навчилася і буду продовжувати далі. Викладач дуже добре нам проводив лекції, так що було цікаво і весело, матеріали теж були добрі і корисні.

Бажаю Божого благословення для всіх!