Відгуки

Ольга Дудка

Ми всі дуже вдячні цьому табору за те, що він допомагає нам зробити важливий крок до нашої Батьківщини – “Крок до України”. Дякуємо вам за все та сподіваємося, що ми знов зустрінемося.

Галя Саєнко:

Було дуже цікаво, особливо на уроках української мови. Ми не тільки вивчали граматику, але й розмовляли на цікаві теми. Тим самим ми вивчали українську мову і розширювали свій кругозір.

Богдан Ребекевша:

Мені сподобалося передусім те, що з легкої руки цих чудових викладачів я зміг розкрити свій потенціал, причому не тільки у навчанні, але й у творчості. По-друге, уроки були дуже плідними для мене. Я зміг позбутися психологічного бар’єру – боязні говорити. Етномайстерня – це взагалі космос, було дуже прикольно. А ще були постійні спілкування, ігри, танці (ніколи не думав, що буду танцювати польку), спорт, прогулянки, співи під гітару, ну і любоффф – куди ж без неї :).

Оля Дудка:

Я багато спілкувалася з викладачами, і це мені дуже допомогло – зараз я вже вільно розмовляю українською мовою, це мені дуже потрібно, тому що наступного року я приїду навчатися до України.

Ангеліна Макушина:

Підручник, за яким ми навчалися, був дуже зрозумілим і цікавим. Завдяки вчителям і підручнику мені було дуже легко і приємно займатися щодня.

Катруся Смірнова:

Я обіцяю, що не буду забувати далі вивчати українську мову. Обіцяю!!!

Яна Атаманчук:

Окрім навчання, ми розмовляли на різноманітні теми. Мені здається, що завдяки такому підходу Олега до кожного з нас мені легко давалося вивчення мови.

Володя Третьяков:

Є тільки один мінус – що ми вчили українську всього десять днів. Мені все сподобалося, я й не думав, що буде так весело.

Наталя Волобуєва:

Дуже незвичне планування уроків, організація дня, цікава програма, доступна для різних рівнів.

Іван Мартин:

Я бажаю ще не один раз поїхати в такий табір.