Відгуки

Христина Смолова

Мені був корисний табір тим, що я трошки вивчила українську мову. Сподобалися танці, майстерня, пісні, які ми співали.

Тимофій Тіньгаєв

Сподобалися вчителі, пояснювали все індивідуально, щоб було зрозуміло кожному. Було багато конкурсів та ігор, де кожен міг відкрити в собі нові таланти.

Катерина Смірнова

В таборі багато годин було виділено на українську мову, це дуже класно. Багато ігор цікавих. Найбільше сподобалися заняття на свіжому повітрі. А ще в нас були найкращі вчителі! Їм величезне дякую за їхню витримку і терпіння (і за цікавий підхід до кожного учня).

Олеся Головченко

Я дізналася багато нового, вдосконалила знання української мови. Мені сподобався туторіум – сподобалося займатися з тими, хто тільки починає вивчати українську мову, я бачила, що їм це справді цікаво. Також мені сподобався квест, різні рухливі заняття.

Назарій Столащук

Рахмет саган за все, особливо за ваш підхід до кожного. Уроки, конкурси – 100 %. Ваш гурт – супер! Кава – ням-ням!

Родіон Іващенко

Табір був для мене корисним тим, що тут були люди з України, і ми всі розмовляли тільки українською. Сподобалися всі майстер-класи, ігри та спортивні змагання, а також професійні уроки наших викладачів.

Ольга Дудка

Етномайстерня була дуже цікава, бо ми навчилися робити багато нового. На заняттях з української мови ми щоразу робили цікаві завдання, грали у веселі ігри. Взагалі наші викладачі були дуже цікавими та було круто, що до них завжди можна було звернутися за порадою. Нам дуже потрібна ваша допомога.