Відгуки

Настя Ярмолович (Караганда)

Мені дуже сподобалося в цьому таборі. Всі люди дуже цікаві, може, й різні, але такі рідні. І ось настав день розставання, але сподіваюся і вірю, що ми не припинимо спілкування.

Олександра Сєргєєва (Абай)

Цей табір був якийсь особливий, наповнений любов’ю і дружбою. У цьому таборі я багато взяла для себе, змінила в чомусь свою думку.

Галя Куніцина (Усть-Каменогорськ)

Табір просто фантастичний. Шалено все сподобалось! Обстановка, друзі, атмосфера в компанії. Враження, спогади незабутні!

Андрій Шевцов (Сатпаєв)

Мені все сподобалося, я, як і обіцяв, старався поводити себе нормально. Дякую, що приїхали. Сподіваюся, наступного року знову потраплю в такий табір.

Віка Куковіцька (Астана)

Велике дякую цьому табору за приємні чи складні моменти, за те, що вчать нас української мови, знайомлять з хорошими людьми, за ці 2 роки багато хто став часточкою мене.

Ангеліна Макушина (Караганда)

Цей табір виділяється зі всіх тих, в яких я була. Багато про що довелося задуматися… Я вдячна Богові, що дав мені можливість бути тут, взнавати щось нове і полюбити щось інше. Коли приїжджає п. Олеся, вона привозить шматочок України.

Богдан Ребекевша (Топар)

Я маю надію, що це покоління зможе багато корисного зробити або для оновленої України, або для підтримки нашої маленької колонії, для підтримання українськості, «жовто-блакитного» руху. Я зроблю від себе все для цього.

бр. Олег Климончук (Київ)

Гарна спільнота українців у Казахстані, вони багато мене навчили. Дуже радий, що є така спільнота тут, вірю, що вона зросла за ці 2 тижні в українознавстві і в загальнолюдському вимірі.

о. Назар Зінкевич (Львів)

Табір дуже потужний. Молодь і діти справді стали краще розмовляти українською мовою і виросли як спільнота. Це для мене другий україномовний табір, і я бачу, що цей проект справді потужно працює, є дуже корисним для української спільноти Казахстану.