Відгуки

Мунавара (Туреччина)

Все сподобалося, хороша організація, чудові вчителі та працівники школи. Особлива подяка директорові пані Ірині Михайлівні. Дуже потрібна справа! Будь ласка, продовжуйте. Успіхів у роботі і щастя!

Петра (Чехія)

Цікаво та корисно проведений час, не жалію своїх грошей. Стикнулася з темами, про які важко було б дізнатися більше у моїй країні, те саме стосується й майстер-класів. Бажаю багато сил для подальшої роботи та кращої політичної ситуації в країні.

Крістіна (Болгарія)

Гарна школа, корисний курс, нові знайомства, смачна кухня, розмова з носіями мови, гарні місця, чудове місто Львів! Мені все сподобалося! Будьте здорові. Сподіваюся побачити Вас знову!

Лариса (Грузія)

Дуже гарна і корисна ініціатива. Привітний та дбайливий персонал. Намагання та бажання максимально задовольнити інтереси й потреби учасників. Бажаю організаторам ще більшої наснаги в майбутньому. Так тримати! Молодці!

Лев (Росія)

Дуже гарні враження. Побажання – частіше організовувати.

Катажина (Польща)

Мені дуже сподобалися заняття. Те, що ми робили, допоможе мені у навчанні в моєму університеті. Думаю добре було мати ще більше годин інтенсивного курсу української мови.