Відгуки

Світлана (Білорусь)

Я дуже рада, що взяла участь в літній школі Мені сподобалися заняття, побудова уроків. Я стала більш вільно говорити, складала цікаві тексти в письмовому вигляді. Також я вражена якістю майстер-класів і інших заходів. Все було дуже корисно і цікаво. Щиро дякую!

 Тетяна (Білорусь)

Найбільше вразило людське ставлення всіх працівників МІОКу, їхній професіоналізм, повага і готовність допомогти і один одному, і кожному студенту. Навчальна програма і заходи – чудові. Цей інтелектуальний багаж, особисто для мене, – дуже великий поштовх до подальшого розвитку. Ви робите людей кращими. Я їду додому натхненна і освічена. Я на багато питань, в тому числі, і  як жити далі, отримала відповіді. Велике дякую Вам, дорогий МІОК!!! 

 Ольга (Словенія)

Різноманітна програма, гостинність. Дякую за все!

 Дієго (Аргентина)

Все було дуже цікаво й позитивно.

 Ольга (Аргентина)

Я думаю, що Літня школа була для всіх нас позитивною. Але дні пролетіли дуже швидко; було би краще, якби курс тривав 20 днів або більше.

 Наталія (Аргентина)

Мені все сподобалося, але я дала б більше часу, щоб учасники Літньої школи могли опрацювати і запам’ятати інформацію, яка викладається на уроках. Дякую вам за ініціативу створити літні курси української мови в Україні. Було гарно спілкуватися з представниками інших країн.

 Ірина (Аргентина)

Дуже цікаво! Вразила увага і турбота про кожного учасника літньої школи зі сторони всього колективу МІОКу!!! Щиро дякуємо!

 Марина (Білорусь)

Дуже яскраві враження залишилися від Літньої школи. Програма цікава і насичена, різноманітна, показує різні аспекти культури Львова та й України взагалі. Два тижні в україномовному середовищі дуже добре сприяють подоланню психологічного мовного бар’єру, це також добра мовна практика. Чудовий колектив МІОКу, ви рухаєтеся в правильному напрямі. Може, хіба, трішки більше часу приділяти саме заняттям з української мови.  Дуже дякую усім працівникам МІОКу. Ви чудові, дуже дружні і привітні люди.