Відгуки

Августіньо (Бразилія)

«Мені було дуже приємно знову відвідувати школу. Я навчився багато чому. У моєму випадку, коли я маю знання старої мови, яку вивчив тут, вдома у Бразилії, розмовна практика дуже важлива, щоб зрозуміти помилки та оновити свій словниковий запас.

Дякую всім за співпрацю та терпіння. Сподіваюся, що пандемія скоро закінчиться і ми зможемо особисто зустрітися в Україні або в Бразилії найближчим часом».

Тетяна (Казахстан)

«Я вперше у цій школі і я дуже здивована професіоналізмом усіх вчителів. Вони були не тільки спеціалістами, але й друзями. Я вас дуже всіх полюбила. Заняття проходили «на одному диханні». Надіюся, що на літню школу я також до вас приєднаюся».

Олексій (Сербія)

«Програма школи була чудовою, зорієнтованою на потреби студента і дуже насиченою. Просто 10 з 10!  Викладачів також оцінив би на 10 з 10! Вони були дуже приязні й терпеливі, що надзвичайно важливо для такої роботи. Працювати з Оксаною та Назаром – одне задоволення. Обоє мають гарне почуття гумору і щоразу створювали мені чудовий настрій на цілий день. Планування школи на найвищому рівні, програма занять добре сформована, структурована та відповідала моїм потребам, навіть у тому випадку, коли у мене з’явилося прохання про перенесення занять. Якби у мене в майбутньому виникло бажання продовжити навчання, то звертався б саме сюди. Чудова робота!».